Mooi gedekt

In het geval je kinderen hebt of af en toe zelf wat onhandig bent, weet je wat een moeite het kan zijn om een tafelkleed schoon te maken. Dit kan echt balen zijn als het bijvoorbeeld een licht tafelkleed is en je iets als rode wijn of sap morst. Maar ook voor dit soort problemen zijn natuurlijk oplossingen bedacht. In dit artikel vertel ik je hier meer over. Lees je met mij mee?

Lekker vlekvrij

Vlekken in je tafelkleed zijn misschien wel een van de meest voorkomende gevolgen van ongelukken met eten en drinken, dus wil je een tafelkleed waar geen vlekken op ontstaan. Hiervoor is onder andere gecoat tafellinnen bedacht. Deze tafelkleden hebben een toplaag van dunne acryl zodat het tafelkleed geheel afneembaar en waterafstotend is. Je zal hierdoor nooit meer je tafelkleed in de was hoeven doen, simpelweg omdat vlekken geen kans krijkgen. Je kunt kiezen uit een wijde selectie patronen en kleuren tafelkleden zodat jij de perfecte linnen vindt voor in jouw keuken.

Precies hoe jij het wil

In het geval je een tafelkleed wilt dat goed past bij je tafel is het natuurlijk belangrijk dat het niet al te ver over je tafel heen valt, anders is het alsof je een laken over je heen hebt tijdens het eten. Een te klein tafelkleed daarentegen is ook niks. Voor dit probleem kan je een tafelkleed op maat bestellen. Deze tafelkleden kunnen ook voorzien worden van een coating zodat ook deze geheel afneembaar zijn en geen vloeistoffen op kunnen nemen. Ideaal dus!

Wat anders

Als een tafelkleed net niet je ding is, maar je wel op zoek bent naar iets dat erop lijkt is een tafelloper natuurlijk ook nog een optie. Deze uitvoering is smaller en langer en dient dus ook meer als decoratie dan als functioneel kleed om de tafel te beschermen. Je kunt deze lopers op zestig graden wassen, ook zijn hiervoor natuurlijk gecoate versies beschikbaar zodat zelfs deze uitvoering niet vies hoeft te worden.

Genoeg keus

Je hoeft dus nooit meer te stressen om vlekken op je tafel of op je tafelkleed zelf. Tafelkleden en lopers kunnen dus zowel stijlvol als functioneel zijn! Er is een grote hoeveelheid keus aan kleuren en je kan dus ook dé perfecte maat voor jouw tafel bestellen. Je hoeft nu alleen nog maar even snel je eigen tafel op te meten en bestellen maar!

Geef een reactie