Fles cadeau!

Ben je al jaren op zoek naar het ultieme cadeau wat je letterlijk bij elke gelegenheid aan iemand kunt geven? Een cadeau waar je bijna overal mee aan kunt komen? Is je inspiratie, na alle sokken, onderbroeken, boeken, tijdschriften en cadeaukaarten, langzaam echt op aan het raken? Wat dacht je misschien van een bedrukte fles champagne, wijn of bier! Is er een collega op werk jarig, of een aantal jaren in dienst? Een bedrukte fles. Een kindje geboren in de familie of vriendengroep? Een bedrukte fles. Iemand in je omgeving getrouwd of verhuisd? Een bedrukte fles! Het is super persoonlijk en daardoor zal iedereen er gegarandeerd heel vrolijk van worden die je het cadeau geeft. Gelukkig is het niet de zoveelste cadeaukaart of het zoveelste boek, en er is geen vaas meer over voor nog meer bloemen. Een foto of persoonlijke tekst op je eigen fles, hoe leuk is dat? 

Jubileum

Om een voorbeeld te geven, is het een perfect cadeau om aan je collega’s op je werk te geven naar aanleiding van wat voor gelegenheid dan ook. Of er nu iemand jarig is of misschien werkt iemand binnenkort wel 10 jaar in het bedrijf, het is altijd een leuk en origineel cadeau waar je iemand mee op vrolijkt. Bestaat je bedrijf 5 of 10 jaar? Geef dan al je werknemers een prachtige fles met jouw eigen ontworpen opdruk als jubileum cadeau. Bijvoorbeeld een mooie speech namens jou, voor iedereen om te onthouden. Of een grappige foto van het team. Op deze manier kunnen ze thuis rustig nog een keer hun glas heffen op het bedrijf en geef je ze ook een blijk van waardering. Soms is een klein gebaar zoveel waard! 

Relatiegeschenk

Maar ook aan je relaties of klanten is het een mooi en origineel cadeau. Het is betaalbaar, persoonlijk en feestelijk tegelijk. Kies bijvoorbeeld voor een relatiegeschenk met logo, waardoor je het ontwerp eenvoudig houdt maar toch je persoonlijke touch eraan geeft. Maar je kunt ook kiezen voor een mooie foto of een pakkende tekst waarmee je mensen wilt inspireren. En of je nu voor champagne, wijn of bier kiest, werkelijk alles is mogelijk. Ook alcoholvrij zijn er meer dan genoeg opties te vinden, en zoek je liever iets origineels? Kies dan bijvoorbeeld voor een mooie originele fles olijfolie, helemaal gepersonaliseerd zoals jij het wilt! Zo zul je nog lang op mensen hun aanrecht staan, en op die manier met de mensen verbonden blijven. 

Geef een reactie